Mijn Autokopen.nl

Paaspakkers bij Ardea Auto

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Paaspakkers Ardea Auto

Pasen staat bij Ardea Auto gelijk aan interessante aanbiedingen. We bieden interessante kortingen op nieuwe en (jong) gebruikte Fords! Maak van deze gelegenheid gebruik en bezoek één van onze 17 geopende verkoopvestigingen door Noord- en Zuid Holland! 

Op tweede paasdag van 11.00 uur tot 17.00 uur staat ons verkoopteam klaar om u te voorzien van scherpe offertes en hoge inruilprijzen. Ook onze demonstratiemodellen staan klaar zodat u onze Fords optimaal kunt ervaren door middel van een proefrit.

Privé lease

Tevens kunt u op tweede paasdag kennis maken met ons nieuwe privé lease-concept! Met privé lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Ford! Het maandbedrag is all inclusive, dus inclusief onderhoud, banden, reparatie, afschrijving en rente. U betaalt alleen de brandstof, geen verrassingen achteraf!

Occasions

Met ruim 700 occasions op voorraad is er een grote kans dat u een auto vindt die aan uw wensen voldoet. Uniek aan de occasions van Ardea Auto is dat ze voorzien zijn van 24 maanden SternGarant! 

Kortom, alle redenen om op tweede paasdag naar Ardea Auto te komen! De koffie, het paasbrood en de paaseitjes staan voor u klaar!

Zoek hier naar de dichtstbijzijnde vestiging van Ardea Auto. De vestigingen Rotterdam West en Sliedrecht zijn gesloten op tweede paasdag.

Wanneer:
21 april 2014
Openingstijden:
11.00 tot 17.00 uur
Meer informatie:
www.ardeaauto.nl/
Tags: ford paasshow