Mijn Autokopen.nl

Dekkerautogroep jubileert en trakteert met Pasen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Paasdeals bij Dekkerautogroep

Dekkerautogroep bestaat dit jaar 90 jaar en dat laat de Ford dealer voor Noord Holland niet onopgemerkt voorbijgaan. Met harde contante korting, goede inruilprijzen én de populairste Ford modellen op voorraad is het tot en met tweede paasdag extra zonnig zakendoen in de negen showrooms.

Tijdens de Ford Award Weken geeft Ford extra voordeel op de prijswinnaars en bij Dekkerautogroep doen we daar nog een schepje bovenop. We hebben dan ook extra auto’s ingekocht bij Ford en deze voorzien van een bijzonder scherp prijskaartje.

Ford heeft met de 1.0 Ecoboostmotor een revolutionaire motor ontwikkeld die diverse modellen direct in de bestsellerslijsten plaatst. Wij als dealer doen ons best om met sterke acties zoveel mogelijk mensen in een fantastische auto te krijgen. Bovendien zijn we hard op zoek naar auto’s om onze occasionvoorraad op peil te houden want we verkopen natuurlijk niet alleen maar nieuwe auto’s. Klanten met een goede inruilauto
mogen dan ook rekenen op een uitstekende deal waarbij het totale voordeel op bijvoorbeeld een Fiesta kan oplopen tot maar liefst 2.824 euro. Ook op de super compleet uitgeruste Focus Wagon Ecoboost Plus loopt het voordeel op tot bijna 3.000 euro mét 125 pk Ecoboost-motor én gratis upgrade van 5-deurs naar stationwagon.

Kiezen uit 250 occasions

Ook de consument die op zoek is naar een auto 'met de kop eraf' kan bij de negen showrooms van Dekkerautogroep kiezen uit een ruim assortiment. Met ruim 250 occasions en demonstratiemodellen uit de bouwjaren 2009 tot en met 2013 is Dekkerautogroep ruim vertegenwoordigd in alle carrosserievarianten. Je kunt er terecht voor een compacte, scherp geprijsde Ka of Fiesta of voor een ruime ex-demonstratieauto zoals de Focus of Mondeo. De actiedagen bij Dekkerautogroep duren tot en met tweede paasdag. De vestiging in Wieringerwerf is tweede paasdag gesloten. 

Wanneer:
17 tot en met 21 april 2014
Openingstijden:
11.00 tot 16.00 uur
Meer informatie:
www.dekkerautogroep.nl/
Tags: ford paasshow