Mijn Autokopen.nl

Beetles in Boxtel

Classic Park in het teken van de Kever

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volkswagen Beetles Edition

Het is alweer 50 jaar geleden dat de Beatles in Nederland waren. Nu kunnen we het alleen nog doen met andersoortige Kevers en dat gebeurt dan ook op 24 augustus. 

Op die dag wordt in Boxtel het Classic Park Festival 'Beetles in Boxtel' georganiseerd. Met vijfhonderd showplaatsen rondom de gebouwen van het Classic Park worden liefhebbers en eigenaren van luchtgekoelde, klassieke Volkswagens verwacht. Ook VW-clubs zijn welkom. Kom vroeg, want de eerste honderdvijftig klassieke Volkswagen-rijders krijgen gratis toegang.

Een deskundige jury zal omstreeks 14.30 uur prijzen toekennen aan de mooiste exemplaren. Dit Concours d'Élégance kent winnaars in verschillende klassen. De 'drive through' van het Classic Park-museum is niet alleen het decors van het concours. De Volkswagens van de bezoekers kunnen er ook gefotografeerd worden tijdens een professionele shoot.

Zowel bedrijven als particulieren mogen deze dag onderdelen en accessoires verkopen. Het Classic Park biedt aanvullend een lifestyle winkel. Er is ook nog een museum, dat met het festivalkaartje vrij toegankelijk is. De 120 tentoongestelde oldtimers en klassiekers zijn zelfs te koop. 

Wanneer:
24 augustus 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (korting clubleden, klassieke VW-eigenaren en kinderen) inclusief parkeren
Meer informatie:
beetles.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad

Meer Volkswagen 8 tweedehands auto's
Tags: volkswagen beetle kever oldtimers festival