Mijn Autokopen.nl

Best of British

Classic Park Festival in teken Engelse auto's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

James Bonds Aston Martin DB5

Na eerder Franse en Zweedse auto's te hebben ontvangen, staat het Classic Park op 31 augustus in het teken van Britse klassiekers. 

Het Classic Park Festival op de laatste zondag van augustus draagt de naam Best of British. Op deze dag staat alles in het museumpark in het teken van klassieke en exclusieve auto's van Engelse makelij. Wie zelf met een Britse auto komt krijgt korting op de entree; de eerste 150 aanmelders in de voorverkoop hebben zelfs gratis toegang. 

De auto's van Britse merken worden rondom de museumgebouwen geparkeerd. Er zijn bijna vijfhonderd showplaatsen. Deelnemende clubs kunnen een aantal showplaatsen bij elkaar reserveren. De showauto's doen mee met een concours d'élégance. Een jury zal prijzen toekennen in verschillende klassen. 

In de drivethrough van het museum wordt bezoekers een fotoshoot aangeboden. De auto en inzittenden worden professioneel op de gevoelige plaat vastgelegd. Particulieren die iets te verkopen hebben mogen dat doen op de Swapmeet. Ook bedrijvenstands zullen auto-onderdelen en automobilia aanbieden.

Tijdens Best of British zijn ook het Classic Park Museum (met 120 auto's), de winkel, het restaurant en de werkplaats geopend. Met je festivalticket heb je ook toegang tot deze faciliteiten. De evenementenregeling voor 'geschorste' oldtimers is van kracht. 

Wanneer:
31 augustus 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (korting voor diverse groepen, zie website)
Meer informatie:
british.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad