Mijn Autokopen.nl

VolkStyle Base Part II

Nu ook show Seat, Skoda en Porsche

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volkswagen GTI Roadster

Het festival VolkStyle Base beviel vorig jaar zo goed dat er nu een vervolg komt. Alle liefhebbers van auto's van het Volkswagen-concern zijn welkom, dus ook de andere merken dan VW. 

Op de eerste editie van VolkStyle waren ruim vijftienhonderd auto's uit binnen- en buitenland te zien. Dat moet toch te evenaren zijn op het vervolgfestivel VolkStyle Base Part II (zondag 17 augustus). De organisatie rekent nu in ieder geval op voldoende Skoda's, Seats en Porsches want er wordt een aparte hangar voor ingericht. 

Plaats van handeling is namelijk de voormalige Raf-basis op airport Weeze. Er staan in totaal zo'n dertig bunkers en hangars op het terrein. Die worden een voor een gevuld met een thematische show. In de ene hal vindt je bijvoorbeeld de VW Area, in de volgende de Audi Area, in weer een andere ruimte Aircooled en uiteindelijk de nieuwe show Allround Base, voor de merken Skoda, Seat en Porsche.

Rondom de gebouwen maar ook in de grote hangar wordt een 'shop village' ingericht. Wie op zoek is naar speciale wielen, performance-onderdelen, styling- of andere producten moet hier zijn. Bekende bedrijven in de Volkswagen tuning- en stylingscene bieden coole artikelen aan. 

De grote hangar is ook de plek waar de allermooiste auto's worden tentoongesteld. Verder is er de drive through voor Meguiar's Show & Shine, het concours waarbij prijzen toegekend worden voor de Best of Show, Best of Engineering, Best of Interior, enzovoort.

PreMeet 

Airport Weeze ligt dichtbij Venray maar net over de Duitse grens. Mocht dat ver van huis zijn dan is er een voordelig weekendarrangement verkrijgbaar bij Hotel Asteria Venray. Dat is extra leuk vanwege de PreMeet, op zaterdag 16 augustus, bij het hotel. De PreMeet is overigens voor iedereen toegankelijk. Zo begint het feest lekker vroeg!

Wanneer:
17 augustus 2014
Plaats:
Airport Weeze - Flughafen Niederrhein
Flughafen-Ring 60
47652 Weeze
Duitsland
Prijs:
€ 12,00 exclusief parkeer-/ showautoticket (€ 5,00); kinderen tot 6 jaar gratis, 6-14 jaar € 5,00
Meer informatie:
www.volkstylebase.com/

Nu op voorraad

Tags: audi porsche seat skoda volvo festival