Mijn Autokopen.nl

Geleense Oldtimer Parade 2014

Samen met antiekmarkt, oude ambachten en koopzondag

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Geleense Oldtimer Parade

Op 3 augustus waan je je in Geleen terug in de tijd. Vooroorlogse automobielen, antiek, oude ambachten en de nodige oldtimers nodigen uit tot een bezoekje.

Het centrum van Geleen biedt op zondag 3 augustus genoeg aanleiding voor een bezoekje. Naast de Geleense Oldtimer Parade is het koopzondag, is er een antiek-, curiosa- en kunstmarkt en zijn er kinderattracties.

Het publiek kan gratis de klassieke auto's bezichtigen maar ook voor de deelnemers is er een leuk programma tegen een betaalbare prijs. De voertuigen die samen de Geleense Oldtimer Parade gaan vormen arriveren vanaf 9 uur op de markt van het Limburgse stadje. De organiserende Stichting Oldtimer Vrienden Limburg (STOVL) parkeert er haar vooroorlogse auto's, oude tractoren en stationaire motoren.

Om 10 uur vertrekken de deelnemers die deze dag willen rijden voor een eerste toerrit door het Limburgse heuvelland. Na zo'n 75 km afgelegd te hebben keren ze omstreeks 12 uur terug naar de markt. Een uur later staat weer een rit op de planning, dit keer ongeveer 40 km ver. De voertuigen die in Geleen achterblijven worden vanaf 13.30 uur een voor een gepresenteerd aan het publiek. Zo kom je leuke wetenswaardigheden over de oldtimers te weten. 

Om 17 uur wordt afgesloten met een loterij. Alle deelnemers dingen automatisch mee. Deelname aan de Parade is bedoeld voor auto's en motorfietsen van minimaal 25 jaar oud. Er worden enkele tientallen vooroorlogse exemplaren verwacht, zowel uit Nederland als België en Duitsland.

Wanneer:
3 augustus 2014
Openingstijden:
van 9.00 tot 17.00 uur
Plaats:
markt
Geleen (L.)
Nederland
Prijs:
€ 15,00 per auto inclusief bestuurder; € 5,00 per passagier. Publiek gratis toegang
Meer informatie:
www.stovl.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers