Mijn Autokopen.nl

30e Dreamcar International

Je droomauto bekijken of zelfs kopen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Derby Bentley 3.5 uit 1933

Wie droomt er nu niet van een bijzondere auto? De auto's op Dreamcar International zijn echter wel heel exclusief. Gelukkig biedt de oldtimerbeurs nu steeds meer bereikbare klassiekers.

Wie graagt droomt over fraaie auto's raden we aan Dreamcar International eens te bezoeken. Je kijkt je ogen uit. Wie dromen waar wil maken raden we aan de Belgische beurs zeker niet over te slaan. 

Want Dreamcar International is een beurs waar je oldtimers kunt bekijken, verkopen én kopen. Ook kun je zelf een standje inrichten met gerelateerde spullen die je wilt verkopen of ruilen. Daarnaast showen autoclubs hun wagens.

De 30e beurseditie wordt in het weekend van 20 en 21 december 2014 gehouden. Dit keer moet er wel een stuk verder voor gereden worden, want de beurs vindt plaats in het Belgische Kortrijk. Dreamcar International is internationaal van opzet, met standhouders uit verschillende Europese landen. 

Blikvangers zullen de klassiekers zijn van de meest exclusieve merken, zoals Rolls-Royce, Bentley, Ferrari, Lamborghini en Porsche. Maar de beurs besteedt ook steeds meer aandacht aan betaalbaardere merken waaronder Alfa Romeo en Trabant. De old- en youngtimers worden aangevuld met autokunst, onderdelen, boeken en documentatie, plus automobilia. Ook kom je meer te weten over het restaureren van auto's.

Dit jaar is er tevens aandacht voor 'een eeuw fietsen'. Dit thema verzorgt de beurs met een terugblik op tweewielers uit de jaren 1865 tot 1970. 

Wanneer:
20 en 21 december 2014
Openingstijden:
van 9.30 tot 18.00 uur
Plaats:
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk
België
Meer informatie:
www.oldtimerdreamcar.com/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers