Mijn Autokopen.nl

Hannibal Wintertreffen

Gezellige off-road dag nu ook in december

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Off-road rijden

Ken je het plezier van het Hannibal Pinkstertreffen? Het is er nu ook in een wintereditie: het Hannibal Wintertreffen. 

De off-road dag Hannibal Pinkstertreffen staat onder terreinrijders bekend om de gezelligheid en de grote verscheidenheid aan vierwielaangedreven auto's. Tel daarbij op een afwisselender parcours dan normaal en je hebt het Hannibal Wintertreffen. 

Het nieuwe evenement vindt plaats op zaterdag 6 december 2014. Net als het Pinkstertreffen is de plaats van handeling het motorcrossterrein van MSV NOV te Heerde, aan de rand van de Veluwe. Maar nu het motorcrossseizoen ten einde loopt mag de organisatie - Hannibal Offroad en Suzuki 4x4 Friesland - het terrein lekker overhoop halen. Er zal dan ook een uitdagend parcours met afwisselende hoogtes worden uitgezet. Zand en water, en dus ook modder, zijn al in overvloed aanwezig. 

We gaan ervan uit dat ook deze dag opgeluisterd wordt met catering en muziek van een live dj. Zodoende wordt het, ondanks het koudere weer, niet alleen een leuke dag voor de rijders maar ook voor de meereizende kijkers. Een deel van de inschrijvingskosten (40 euro) gaat naar het goede doel. 

Wanneer:
6 december 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
motorcrosscircuit MSV NOV
Kamperweg 78-80
8191 KC Heerde
Nederland
Prijs:
€ 40,00
Meer informatie:
www.hannibal-offroad.nl/

Nu op voorraad