Mijn Autokopen.nl

BMW Drivers Days

Trackday op Zandvoort open voor alle merken

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Serieus vrij rijden op het circuit kan tijdens de BMW Drivers Days. Die overigens open staan voor alle merken auto's. 

'Safety first', zo luidt het devies bij de BMW Drivers Days. Daarom beginnen deze trackdays met een technische keuring en verplichte briefing. Na de warming-up volgt het vrij rijden met open pitlane benadering. Dat is de fase waarin ongebreideld plezier gemaakt kan worden, hoewel er nog altijd geen ruimte is voor rare fratsen. 

De BMW Drivers Days worden namelijk druk bezocht door mensen die serieus bezig zijn met circuit rijden. Dat kunnen ervaren rijders zijn, coureurs zelfs, maar de dagen bieden evengoed plek aan beginnende rijders. Het verbeteren van je rijvaardigheden is zelfs een doelstelling bij de BMW Drivers Days. Er wordt af en toe onderling meegereden voor feedback, en het boeken van een instructeur behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Trackday

Oorspronkelijk begonnen voor BMW-rijders zijn de Driving Days tegenwoordig open voor alle merken. Wel zul je nog veel 'Bimmers' tegenkomen. Alleen open auto's zonder goedgekeurde rolkooi worden geweerd. Zie onderstaande website voor de eisen tot deelname. De organisatie biedt overigens ook huurauto's aan. Voor voertuigtechnische ondersteuning kun je er eveneens terecht. 

Op zondag 4 december 2016 vindt de BMW Drivers Day plaats op Circuit Park Zandvoort. Ook niet-leden zijn dan welkom.

Wanneer:
4 december 2016
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Meer informatie:
www.driversdays.nl/

Nu op voorraad

Tags: bmw zandvoort vrij rijden