Mijn Autokopen.nl

Collection Française

Meeting Renault, Peugeot en Citroën

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Renault klassiekers

Frankrijk heeft meer te bieden dan de Tour de France en Rolland Garros. De 'fine fleur' van auto's die in dit land zijn ontworpen en gebouwd is te bewonderen op het festival Collection Française.

Eigenaren en liefhebbers van klassieke en exclusieve auto's van Franse makelij zijn uitgenodigd deel te nemen aan het Classic Park-festival Collection Française. Ook autoclubs met Franse merken kunnen een deel van het showterrein reserveren. Er is plek voor bijna vijfhonderd showauto's. Daarnaast zal een deel van het Classic Park-museum ingericht worden met Françaises. 

We verwachten een flink aantal van 'het sterke nummer' Peugeot 205 te zien, de 'Lelijke Eend' natuurlijk maar ook de klassieke DS en de Citroën Dyane, Renaults 'viertje' en 'vijf', evenals 's werelds eerste MPV de Espace. Op het festival kun je echter ook zomaar tegen een nog ouder model aanlopen, een gelimiteerd model of een Alpine sportwagen.  

De naam 'Collection Française' kan ook uitgelegd worden als het bijeenbrengen van fans van de Franse automerken. Zij kunnen zich met elkaar vermaken, maar ook op de onderdelenmarkt, het concours d'élégance of in de Classic Park-gebouwen. Want naast het museum zijn er ook de werkplaats en lifestyle-shop geopend. Amusez-vous!

Wanneer:
20 juli 2014
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 12,00 (leden van deelnemende clubs € 8,00 p.p.)
Meer informatie:
frans.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad

Tags: citroën peugeot renault oldtimers festival