Mijn Autokopen.nl

Swedish Connection

Nu onderdeel Classic Park Festivals

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volvo P1800 S (1961-1972)

Vorig jaar organiseerde 402 Automotive voor het eerst het festival Swedish Connection. Dit krijgt op 20 juli een vervolg, maar dan als een van de Classic Park Festivals.

De nieuwe opzet van Swedish Connection betekent dat er extra veel Zweedse auto's te zien zullen zijn. Het Classic Park-museum zal een aantal fraaie Saabs en Volvo's showen (én te koop aanbieden), terwijl het showterrein om de gebouwen heen plaats biedt aan vijfhonderd wagens van dit merk. 

Vooral de eigenaren van klassieke Zweedse auto's, youngtimers en exclusief moderne exemplaren van Volvo en Saab worden uitgenodigd aanwezig te zijn. Natuurlijk kunnen ook autoclubs hun mooie Scandinavische bezit hier tonen. Op het Concours d'Élégance selecteert een jury de mooiste wagens in verschillende klassen. Hun eigenaren gaan die dag met een mooie prijs huiswaarts.

Zoals tijdens elk Classic Park Festival - in de maand juli iedere zondag - verkopen handelaren accessoires en onderdelen. Ook als bezoeker mag je onderdelen en automobilia 'aan de mens' brengen. Het restaurant, de shop en werkplaats van het Classic Park zijn eveneens te bezoeken. Je zult er deze dag veel mensen met 'de Zweedse connectie' tegenkomen, leuk toch?

Wanneer:
27 juli 2014
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 12,00 per persoon vanaf 12 jaar (leden van deelnemende clubs € 8,00)
Meer informatie:
zweeds.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad

Tags: saab volvo oldtimers festival youngtimers