Mijn Autokopen.nl

Renault Twingo Road Show

Preview nieuwe Twingo bij jou in de buurt

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Nieuwe Twingo on tour

Voordat de nieuwe generatie Renault Twingo in de verkoop wordt genomen gaat 'ie eerst 'on tour'. Kom de Twingo bekijken bij een dealer bij jou in de buurt.

In september start de verkoop van de nieuwe Renault Twingo. Nu al kun je deze zien tijdens de Road Show door Nederland. Iedere week, tot half augustus, is de Twingo bij enkele Renault-dealers te bezichtigen; zie het schema op ondergenoemde site. Ook bij jou in de buurt komt de Twingo langs. 

De nieuwe generatie Twingo is geïnspireerd op de huidige generatie maar ook op de Renault 5 Turbo, een compacte auto die bekend stond om z'n rallycapaciteiten. Nu is de nieuwe Twingo daar niet voor ontworpen, maar de rijeigenschappen zijn wel een stuk dynamischer dan voorheen. 

Bovendien heeft de Twingo een van de kortste draaicirkels (4,3 meter). Samen met de grote wendbaarheid maakt dat de nieuwe generatie uitermate geschikt voor de stad. Terwijl 'ie 10 cm korter is, biedt de cabine 22 cm meer binnenruimte dan voorheen. Ook is er 52 liter extra bagageruimte - zo'n slimme auto, die wil je toch zien?

De nieuwe Renault Twingo zal verkrijgbaar zijn vanaf 9.990 euro. Er is keuze uit twee motoren, drie uitrustingsniveaus, vele accessoirepakketten, losse opties en customizing-mogelijkheden. Voor het eerst is er ook een vijfdeurs Twingo. Je Renault-dealer weet je alles over de nieuwkomer te vertellen. 

Wanneer:
7 juli tot en met 13 augustus 2014
Plaats:
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.renault.nl/twingo-preview/

Nu op voorraad

Meer Renault Twingo 26 tweedehands auto's