Mijn Autokopen.nl

Faszination Mercedes

Klassieke en moderne Benz-modellen bijeen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Mercedes-Benz 220 SE uit 1964

Mercedes-Benz is een van de oudste automerken ter wereld. Het leent zich dan ook uitstekend om in het middelpunt te staan van de meeting Faszination Mercedes, op 15 juni in het Classic Park.

Toen Carl Benz en Gottlieb Daimler eind negentiende eeuw de basis legden voor wat nu het Mercedes-Benz automerk is, hadden ze niet kunnen bevroeden dat het merk met de driepuntige ster een eeuw later over de hele wereld bekend zou zijn. Evenmin hadden ze enig idee van de enorme hoeveelheid modellen die onder de naam Mercedes op de weg zou komen.

Een mooie afspiegeling van de merk-erfenis kun je op zondag 15 juni 2014 zien op het Classic Park in Boxtel. Daar organiseert Classic Park Festivals de meeting Faszination Mercedes: een bijeenkomst voor iedereen die door het merk gefascineerd is. Vooral mensen die een Mercedes-Benz hebben, klassiek of modern, zijn uitgenodigd. Er kunnen tot vijfhonderd exemplaren gratis op de showpaddocks worden geparkeerd.

Natuurlijk beloont een jury de mooiste exemplaren. Daarvoor wordt een heus Concours d'Élégance georganiseerd. In het Classic Park-museum zul je, tussen de overige ruim honderd bijzondere oldtimers, vast en zeker ook nog mooie Mercedessen aantreffen. 

Wie op zoek is naar accessoires of onderdelen kan terecht bij de bedrijvenkraampjes en bij de Swapmeet. Laatstgenoemde stelt particulieren in de gelegenheid hun overtollige onderdelen en automobilia in de verkoop te doen. Ook de Classic Park-winkel is deze dag geopend.

Wanneer:
15 juni 2014
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Meer informatie:
mercedes.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad

Meer Mercedes-Benz 1 nieuwe auto 634 tweedehands auto's