Mijn Autokopen.nl

Racident Oldtimer Tour 2014

Gezellige familierit met concours d'élégance

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Suzuki Alto uit 1995

Gezelligheid staat voorop bij de Racident Oldtimer Tour. Toch kunnen er prijzen worden gewonnen. Niet alleen voor de rit, ook bij het concours d'élégance kunnen punten worden gescoord.

De Racident Oldtimer Club organiseert voor de 22e keer het evenement dat de naam Racident Oldtimer Tour draagt. Maar het is meer dan een rit: tussen 10 en 12 uur staan de deelnemende auto's opgesteld in de Diezerstraat te Zwolle. Daar kan het publiek ze bekijken. Ondertussen gaat de jury van het concours d'élégance op zoek naar de kanshebbers voor de prijzen. 

Er zijn honderdvijftig deelnemersplaatsen, niet alleen voor oldtimers maar ook voor youngtimers. Er geldt geen strikte grens qua bouwjaar, gezelligheid is belangrijker. Dat geldt eveneens voor de rit, die vanaf 12 uur begint. Een laagdrempelige fotoroute houdt de deelnemers 5 uur lang bezig. Ze rijden circa 100 km over de Veluwe, de streek die bekend staat om de mooie bossen. 

De tocht eindigt bij restaurant Urbana in Zwolle. Daar vindt de prijsuitreiking plaats. Naar wens kunnen de deelnemers er (tegen een meerprijs) nog deelnemen aan een buffetdiner. 

Wanneer:
29 juni 2014
Openingstijden:
vanaf 10.00 uur (concours tussen 10 en 12 uur)
Plaats:
start: Diezerstraat
Zwolle
Nederland
Prijs:
€ 25,00 euro per equipe van twee personen (exclusief buffet)
Meer informatie:
www.racidentoldtimertour.nl/

Nu op voorraad