Mijn Autokopen.nl

Dijken en Kreken Rally

Bezichtig de oldtimers op de markt van Hulst

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Dijken en Kreken Rally

De Dijken en Krekenrally is niet alleen leuk om zelf te rijden. Ook als bezoeker kijk je je ogen uit met al dat edelmetaal.

Ieder jaar organiseert de Rotary Club Hulst een toertocht voor klassieke en sportieve auto's. Omdat ook een prijs uitgereikt wordt aan de equipe wiens uitdossing het best aansluit bij de tijdgeest van de auto is ook voor bezoekers veel moois te zien. 

Uitgenodigd worden equipes met een auto van minimaal 25 jaar oud. Jongere auto's zijn welkom mits het gaat om cabriolets of sportcoupé's. Alle deelnemers verzamelen zich in de loop van de ochtend op de Grote Markt in Hulst. 

Daar zullen de equipes een voor een vertrekken, om aan de hand van instructies een route te rijden. Die draait niet om de snelheid maar om te genieten van de polders en kreken waaruit Oost Zeeuws-Vlaanderen bestaat. Ook het Vlaanderen van over de grens wordt bezocht. 

Uiteindelijk keren alle deelnemers weer terug op de Grote Markt in Hulst. Aan het eind van de middag worden daar de prijzen uitgereikt aan de deelnemers die de meeste punten gescoord hebben. Bezoekers hebben dan een laatste kans nog een blik te werpen op de prachtige auto's die de rally gereden hebben.

Wanneer:
3 mei 2014
Openingstijden:
vanaf 10.30 uur
Plaats:
Grote Markt
Hulst (Zld.)
Nederland
Prijs:
€ 95,00 per equipe (bezoekers gratis)
Meer informatie:
www.dijkenenkrekenrally.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers