Mijn Autokopen.nl

Internationale Jubileum Meeting Ford Capri Club Nederland

30-jarige club organiseert gezellig weekend

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ford Capri

Tijd voor een feestje: de Ford Capri Club Nederland bestaat 30 jaar. Dat viert ze met Capri-eigenaren uit binnen- en buitenland in Beekbergen.

30 jaar geleden werd de Ford Capri niet langer nieuw verkocht op de Nederlandse markt. In datzelfde jaar, 1984, richtten fans van deze sportieve coupé de Ford Capri Club Nederland op. Nog altijd bestaat deze club voor eigenaren van de bekende Ford die tussen 1969 en 1986 gebouwd werd.

Ter ere van het 30-jarige jubileum organiseert de club een internationale jubileum meeting, die ook toegankelijk is voor niet-leden met een Capri. Op vakantiepark Het Lierderholt in Beekbergen wordt een evenemententerrein ingeruimd voor de Fords. Kamperen kan op het aangrenzende terrein in een tent of chalet. 

Programma

Op het evenemententerrein verrijst een grote tent die het weekend van 16 tot en met 18 mei zal dienen als hangplek voor de aanwezigen. Op vrijdagavond wordt iedereen welkom geheten met een feestje. Je leert andere Capri-eigenaren kennen of komt bekenden tegen. Gespreksstof is er altijd dankzij de gedeelde passie. 

Zaterdag worden diverse evenementen georganiseerd. Er zal een uitgebreide onderdelenmarkt zijn. Overigens hoef je niet te wachten tot 19 mei, je kunt vooraf al bestellingen doorgeven. Taxateur Jack van der Hoek kan tegen een aantrekkelijk tarief je Capri taxeren. Verder wordt het poetsen, want voor het Concours d'Élégance staan prijzen gereed. Dit jaar zal de nadruk liggen op publieksprijzen. 

Zaterdagavond na de barbecue is het wederom feest. De club viert ten slotte een lustrum. Op zondag kun je gelukkig uitslapen. Deze dag kunnen alle deelnemers het rustig aan doen. Nog even gezellig hangen met andere Capri-liefhebbers, voordat het gezellige weekend weer voorbij is.

Wanneer:
16 tot en met 18 mei 2014
Openingstijden:
van vrijdag 18.00 uur tot zondag 16.00 uur
Plaats:
Vakantiepark het Lierderholt
Spoekweg 49
7361 TM Beekbergen
Nederland
Prijs:
€ 15,00 (leden gratis) exclusief overnachtingen
Meer informatie:
www.fordcapriclubnederland.nl/

Nu op voorraad

Tags: ford capri