Mijn Autokopen.nl

Rally van het Oerlandschap

Bourgondisch weekend met toerrit

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Een rally voor sportieve auto's

Met de Rally van het Oerlandschap keer je niet terug naar de prehistorie. Ook moderne auto's kunnen deelnemen aan dit luxueuze weekend. Wel voert de tocht over wegen waar geen moderne hindernissen zoals stoplichten aanwezig zijn. Dit 'oerlandschap' moet het rijden weer leuk maken. 

De Rally van het Oerlandschap is bedoeld voor een veertigtal sportieve auto's. In principe kan iedereen meedoen maar de organisatie streeft naar een mix van klassieke, vintage en moderne auto's. De rally, die de zaterdag in beslag neemt, is slechts een onderdeel van een weekend dat voorziet in tafelen, overnachtingen en wellness faciliteiten.

Het weekend

Op vrijdag 2 mei 2014 arriveren de deelnemers, die hun auto's kwijt kunnen op een 'Parc Fermé'. De zaterdagochtend begint met een briefing plus een wagencontrole.

De rally is opgebouwd uit een ochtend- en middagtraject van elk ongeveer 125 km. Aan het hand van een bolletje-pijl kaartsysteem zoeken de deelnemers hun weg door de heuvels van Limburg, de Belgische Ardennen en de Eifel in Duitsland. Doordat lekker doorgereden kan worden en het routeboek duidelijk is kunnen zowel de rijder als navigator veel van de mooie omgeving zien.

Onderweg zijn er stops voor koffie, lunch, een foto-moment maar ook voor het uitvoeren van een proef. De drie equipes die de proef het beste hebben afgelegd en die de gemiddelde rijtijd het beste benaderd hebben worden 's avonds in het zonnetje gezet met een prijs. 

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens een feestelijke avond. 's Zondags kan er uitgeslapen worden en kunnen de deelnemers een eigen invulling geven aan de dag. Voor inschrijving kun je terecht op onderstaande website.

Wanneer:
2 tot en met 4 mei 2014
Plaats:
hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Vaalsbroek 1
6291 NH Vaals
Nederland
Prijs:
€ 225,00 per equipe van twee personen exclusief logies
Meer informatie:
clubrenault.nl/rallyoerlandschap/

Nu op voorraad