Mijn Autokopen.nl

CitroMobile 2014

Gevarieerde beurs voor Citrofielen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

CitroMobile 2013

CitroMobile is een beurs en meeting in een. Iedereen die het merk Citroën hoog in het hart draagt zal zich uitstekend vermaken.

CitroMobile staat dit jaar in het teken van '20 CitroMobielen'. Dat zijn de meest kenmerkende Citroën-modellen die sinds 1919 - toen de Type A verscheen - gebouwd zijn. Ze worden tijdens het evenement, op 3 en 4 mei in de Expo Haarlemmermeer, tentoongesteld. 

Citroën zal bovendien de nieuwste modellen tonen. De geheel nieuwe C1, de eigenwijze C4 Cactus, de C5 CrossTourer, we hopen dat je ze allemaal te zien krijgt. Nederlandse Citroën-clubs presenteren zichzelf. Er worden adviezen verstrekt, demonstraties gegeven en een - nog in te vullen - expositie georganisserd. 

Maar dat is niet alles. Deze beurs biedt Franse muziek, accessoires, kleding, fotografie, kunst, een bioscoop, terras, boeken en miniaturen. Alles staat zoveel als mogelijk in het teken van datgene wat de bezoekers bindt: het franse automerk Citroën. Overigens begint de pret buiten al, want het gratis parkeerterrein biedt plek aan meer dan drieduizend auto's van het merk.

Wanneer:
3 en 4 mei 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Nederland
Prijs:
€ 11,00 (kinderen tot 12 jaar € 5,00)
Meer informatie:
www.citromobile.nl/

Nu op voorraad

Tags: citroën