Mijn Autokopen.nl

DF @ Zandvoort Circuittraining met vrij rijden

's Middags open pitlane voor iedereen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Porsche 911 GT3

Wie op 26 november in Zandvoort een circuittraining volgt kan daarna direct de verworven kennis uitproberen tijdens de vrij rijden-sessies. 

Hoe kun je beter leren autorijden dan het gewoon te doen? Zo gaat het ook bij de circuittraining van Driving-fun.com: je rijdt rondes over het racecircuit van Zandvoort met een ervaren instructeur naast je. Een pacecar zorgt voor een veilige snelheid onder de deelnemers.

Na het trainingsprogramma (tussen 9 en 11 uur) volgt direct een 'open pitlane' sessie. De cursisten - en alleen zij - kunnen wat ze hebben geleerd op eigen houtje verder uitbouwen. Deze vrij rijden-sessie duurt tot 12 uur.

Om die tijd begint de middagsessie. Die bestaat alleen uit vrij rijden en staat open voor iedereen die wil circuitrijden. Ook nu wordt er niet geracet, een gemoedelijke sfeer verzekert ook de minder ervaren rijders van ontspannen circuitrijden.

Wie mee wil doen kan onderstaande website raadplegen voor de eisen die aan de auto's worden gesteld. Ook vind je er het inschrijfformulier. Neem je een tweede rijder of bijrijder mee dan betaalt die persoon 25 euro. 

Wanneer:
26 november 2015
Openingstijden:
van 8.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 420,00 (auto plus bestuurder) voor de hele dag; € 220,00 voor alleen de ochtendsessie, € 300 voor de middagsessie
Meer informatie:
www.dftrackdays.com/

Nu op voorraad