Mijn Autokopen.nl

Land Rover Experience - Level 1

Off-road rijvaardigheidstraining

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Land Rover Defender

Tijdens de 'level 1' cursus Land Rover Experience leer je niet alleen professioneel off-road rijden. Je ontdekt ook waartoe je Land Rover in staat is. 

De Land Rover Experience is een cursusaanbod dat bestaat uit vijf delen. Drie daarvan leggen het fundament, daarnaast zijn er twee gespecialiseerde trainingen. Beginners schrijven zich in voor Level 1. Deze wordt regelmatig georganiseerd op het terrein bij het Brabantse Kerkdriel. De laatste gelegenheid van 2014 is (onder voorbehoud) op 23 november.

De Level 1-training laat je kennismaken met het professioneel off-road rijden. Hellingen, modderbaden, bruggetjes van boomstammen en andere uitdagingen in het terrein kun je het beste nemen door je vaardigheden te vergroten maar ook door de techniek en werking van de auto beter te doorgronden. 

Hiervoor staat niet alleen een team van professionele instructeurs klaar, maar ook een aantal Land Rovers - je hoeft er zelf dus nog geen te bezitten. Heb je wél een Land Rover dan is de cursus zo opgezet dat deze afgestemd wordt op jouw specifieke model. Er wordt zowel on- als off-road geoefend.

Kijk voor aanmelding en voorwaarden op onderstaande website.

Wanneer:
23 november 2014
Plaats:
Land Rover Experience Park 'De Zandmeren'
Zandstraat 8
5331 PG Kerkdriel
Nederland
Prijs:
€ 365,00 exclusief btw
Meer informatie:
www.landrover.com/nl/nl/lr/experience-land-rover/experience/

Nu op voorraad