Mijn Autokopen.nl

4e Autominiaturenbeurs Drachten

Nu ook diorama's en demo's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Diorama modelauto's

De Autominiaturenbeurs Drachten breidt uit met een hal voor diorama's en demonstraties van radiografisch bestuurbare modellen. Komt dat zien!

Voor de vierde keer is Drachten het toneel van de Autominiaturenbeurs georganiseerd door WB Evenementen. Tussen 10 en 16 uur komen verzamelaars van auto-, vrachtwagen- en landbouwminiaturen weer goed aan hun trekken. Dit jaar wordt bijna 5.000 m2 beursvloer gevuld met circa 150 stands. De verkopers zijn afkomstig uit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

Verenigingen en internetfora, gespecialiseerd in schaalmodellen, presenteren zich op de beurs. Dit jaar wordt een aangrenzende hal in gebruik genomen voor zogenaamde bouwgroepen van diorama's. Zij showen hun 'kijkdoos-opstellingen' waarin auto's de hoofdrol spelen. Bijvoorbeeld met stadsverkeer, een gedetailleerd uitgewerkte woestijnweg, van een botsing of autosloperij. Ook zijn in deze hal demonstraties te zien van radiografisch bestuurbare modelauto's. Des te meer reden dit jaar eens te gaan kijken.

Wanneer:
4 oktober 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Fries Congrescentrum
Oprijlaan 3
9205 BZ Drachten
Nederland
Prijs:
€ 5,00 (onder de 16 jaar gratis)
Meer informatie:
www.wbevenementen.eu/

Nu op voorraad