Mijn Autokopen.nl

Auto Moto d'Italia

Kom met de 50 Miglia naar de beurs

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Voor de tweede keer is het mogelijk om met de 50 Miglia-toertocht naar de beurs Auto Moto d'Italia te komen. Nieuw is het Concorso Italiano.

Als de beurs Auto Moto d'Italia op zaterdag 18 oktober 2014 om 10 uur opent zijn de equipes van de Cinquanta Miglia (50 mijl) al een uur onderweg. De toerrijders hebben zich 's ochtends verzameld bij de bekende showroom ('de muur' langs de snelweg A2) van Louwman Exclusive en begeven zich in stijl naar de beurs in het Autotron Rosmalen.

Allemaal in Italiaanse auto's natuurlijk, want die staan centraal tijdens het evenement. Bij aankomst mogen de toerrijders hun bolides parkeren op de showpaddocks bij de Expohal. Daar worden honderden auto's en motorfietsen verwacht van Italiaanse komaf. Zo zal een groot aantal autoclubs aanwezig zijn met hun Lancia's, Lamborghini's, Alfa's, Fiats, Ferrari's en Maserati's. De Ducati Club Nederland, die haar seizoen afsluit op de beurs, brengt ruim driehonderd motoren mee. 

Te koop en voor de show

In de Expodome staan bijzondere voertuigen tentoongesteld. De klassieke auto's - ook die op de showpaddocks - kunnen meedoen met het Concorso Italiano. Voor dit nieuwe beursonderdeel selecteert beëdigd taxateur Dennis Rietveld de fraaiste klassiekers. De eigenaren ontvangen mooie prijzen zoals een gratis taxatie of een CineCars-fotoportret.

Alfa Romeo 4C

Naast de showauto's worden ook exemplaren te koop aangeboden. Standhouders verkopen zowel de nieuwste van de nieuwste als de zeldzaamste auto's en motoren. Onder de 130 verkopers vind je tevens aanbieders van Italiaanse lifestyleproducten. Denk bijvoorbeeld aan pizza, espresso, wijn, mode en meer. 's Middags worden twee modeshows gepresenteerd.

Tijdens de beurs is het mogelijk om mee te rijden in een Ferrari 360 Modena. Meld je vooraf aan voor een 12 minuten durend ritje. Ook voor andere activiteiten vind je alle informatie (zoals voorwaarden tot deelname en eventuele extra kosten) op onderstaande website.

Wanneer:
18 en 19 oktober 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 16,00 (kinderen tot 6 jaar gratis, van 6 tot en met 14 jaar € 5,00) exclusief aanvullende activiteiten
Meer informatie:
www.automotoditalia.nl/

Nu op voorraad