Mijn Autokopen.nl

Edition Audi

Laatste Classic Park Festival van het seizoen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

2014 opende in Boxtel het Classic Park. Het autopark organiseert sindsdien bijna iedere zondag een festival. Edition Audi is voorlopig het laatste evenement van dit seizoen.

Sinds pasen 2014 is Nederland een auto-beleveniscentrum rijker: het Classic Park. De circa honderdtwintig tentoongestelde auto's in het museum zijn gewoon te koop. Oldtimereigenaren kunnen hun auto in de werkplaats op de brug rijden. Met een lifestyle shop en het restaurant Miglia Lounge is het Classic Park een goede bestemming voor een dagje uit. 

Zeker op zondag. Want in het openingsjaar is dat de dag van de festivals. Het laatste in het seizoen 2014 vindt plaats op 12 oktober: Edition Audi. Op deze zondag staat het Duitse merk - inclusief voorlopers als NSU en DKW - centraal. De eerste 150 bezoekers die met een klassieke of exclusieve auto van Audi arriveren krijgen gratis toegang tot het festijn, inclusief het museum. Andere Audi-bezoekers kunnen voor slechts 5 euro het terrein op. 

Audi Typ C Alpensieger

Met je Audi komen betekent ook meedingen naar onderscheidingen in het concours d'élégance. In de 'drive through' van het museum worden de deelnemers voorgesteld, waarbij de jury de fraaiste auto's uitzoekt. Hun eigenaren ontvangen om 14.30 een leuke prijs. 

De omgeving van het Classic Park fungeert als showpaddock. Er passen bijna vijfhonderd auto's op die deze dag gereserveerd zijn voor de merken Audi, Horch, NSU, DKW en Auto Union. Ook Audi-clubs worden uitgenodigd hun mooiste wagens aan het publiek te tonen. Particulieren en bedrijven krijgen verder de kans om onderdelen en automobilia te verkopen. De laatste mogelijkheid dit seizoen, grijp 'em dus!

Wanneer:
12 oktober 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur (museum open tot 18.00 uur)
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 korting voor deelnemende clubleden, kinderen en Audi-rijders
Meer informatie:
audi.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad

Tags: audi oldtimers