Mijn Autokopen.nl

19e Oldtimer & Classic Beurs Leek

Iedere beurs een 'vers' assortiment

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Dodge Super Bee uit 1970

Houd je er niet van steeds hetzelfde te zien? Kom dan naar de Oldtimer & Classic Beurs in Leek, waar de organisatie iedere keer weer moeite doet om de bezoekers te verrassen.

Al 18 keer eerder is in het Groningse Leek de Oldtimer & Classic Beurs georganiseerd. Toch loont het de moeite er ook dit jaar weer heen te gaan. De organisatie doet elk jaar weer moeite om zelfs de vaste gasten te verrassen. Dit jaar bijvoorbeeld door de klassieke auto's, motoren en bromfietsen aan te vullen met oldtimer fietsen. 

Twee speciale presentaties zorgen eveneens voor de nodige afwisseling. Zo zullen alle Franse automerken bij elkaar gepresenteerd worden in 'Franse sferen'. Ook de Britse oldtimers worden samen getoond. Nieuw op de beurs is het Duitse merk DKW, met klassieke auto's, motor- en bromfietsen.  

Er staan ook schitterende oldtimer showcars van autoclubs. Enkele deelnemende clubs waren niet eerder op deze oldtimerbeurs. Variatie en diversiteit op de 8.500 m2 showvloer vind je ook in de aangeboden onderdelen, gereedschappen, miniaturen en documentatie.

Wanneer:
10 tot en met 12 oktober 2014
Openingstijden:
vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur; zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
sportcentrum Leek
De Schelp 35
9351 NV Leek
Nederland
Meer informatie:
oldtimerleek.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers