Mijn Autokopen.nl

All American Days

USA cars en entertainment in het Autotron

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

USA cars

Naar het recept van de American Sunday-festivals organiseert het Autotron eind oktober de All American Days. Verwacht Amerikaanse auto's, motorfietsen en entertainment. 

In het weekend van 25 en 26 oktober 2014 verandert het Autotron in Drunen in een show van 'bikes & cars' zoals die alleen in de Verenigde Staten van Amerika gebouwd kunnen worden. Hot rods, muscle cars, Harleys, low riders en meer creaties zullen op de showpaddocks rondom de Expodome te zien zijn. 

Overigens kan ook jouw auto daartussen staan. Het daarvoor benodigde showautoticket (inclusief bestuurder) is op beide dagen gratis voor de eerste tweehonderd aanmelders. Sommige showauto's komen in actie. Bijvoorbeeld de low riders van de Unity Lowrider Car Club en de Majestics Lowrider Car Club.  

Team Wild'r at Heart demonstreert Nederlands eerste 'nostalgia funny car', een Dodge Charger uit 1971. SuzyQ Dragracing brengt een 1970 Plymouth Cuda mee, voorzien van schitterend spuitwerk en een blowermotor. 

Over spuitwerk gesproken: R-Brush zal ter plekke enkele muurschilderingen en schilderijen spuiten. Die laatste worden tijdens de All American Days te koop aangeboden. Lerenlassen.nl is aanwezig om je de basisvaardigheden van het lassen bij te brengen, of - als je die al beheerst - te verbeteren. Zo kun je, eenmaal thuis gekomen, ook zelf aan de slag. Geheel in de Amerikaanse traditie.

Wanneer:
25 en 26 oktober 2014
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 15,00 p.p. of € 26 voor het hele weekend, exclusief parkeer/showauto-ticket. Kinderen tot 6 jaar gratis, van 6 tot en met 14 jaar € 5,00 per dag.
Meer informatie:
www.allamericandays.nl/

Nu op voorraad