Mijn Autokopen.nl

Autosalon Noord-Brabant

Nederlandse premières nieuwe modellen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Omdat we nog tot volgend jaar moeten wachten op de volgende Autorai organiseren dealers de Autosalon Noord-Brabant. Een heuse autobeurs met Nederlandse primeurs.

Het Autotron in Rosmalen dient als locatie voor de allereerste Autosalon Noord-Brabant ooit. Van donderdag 30 oktober tot en met zondag 2 november 2014 presenteren circa dertig grote merken er hun assortiment, in het bijzonder de nieuwe modellen. Verwacht ook Nederlandse primeurs van nieuwkomers zoals de Renault Twingo, Toyota Aygo en Suzuki Celerio. 

De organiserende dealers van Auto Stad Den Bosch zijn eveneens aanwezig. Behalve de auto's die ze showen zullen ze aanbiedingen hebben en pakketten die speciaal voor de autosalon samengesteld worden. Ben je serieus geïnteresseerd in een van de te koop aangeboden auto's dan kun je ter plekke een proefrit maken op het buitenterrein. Er staan minstens zestig nieuwe modellen klaar!

Het Eventron van het Autotron zal dienst doen als premiumhal. Daar zullen de meer exclusieve merken hun primeurs tonen, waaronder de Mini vijfdeurs, de BMW i8 en 2 Serie Active Tourer. Ook merken als Tesla en Jaguar zijn er te vinden. 

Bijzondere activiteiten

Zodra je de autosalon binnenkomt merk je dat het evenement de nodige extra's biedt. Bij de entree staat bijvoorbeeld de SuperSonic Car die dankzij vliegtuig- en rakettechnologie sneller kan gaan dan het geluid. Ook jeugdige bezoekers zullen zich vermaken, bijvoorbeeld met virtual reality, in een racesimulator of met een fotoshoot in een custom made buggy. Ze kunnen, net als de oudere autorijders overigens, een proef-theorie rijexamen afleggen, of een klein praktijk-proefexamen. 

De nieuwe Toyota Aygo

Op zondag staat de salon in het teken van Wheels 4 Women. Een vrouwelijke garagiste verheldert de techniek onder de motorkap. De aanwezige dames kunnen zich laten fotograferen in de in Nederland gebouwde DN Roadster. Het aanvullende programma, waaronder lifestyle, koken, kunst en buitenleven, is natuurlijk ook toegankelijk. 

Voor de kinderen wordt een kartparcours aangelegd. Grote kinderen worden uitgedaagd een avontuurlijke brug met een Land Rover te nemen. Met ook nog een Autosportpaviljoen wil de Autosalon Noord-Brabant wel een heel compleet programma bieden. 

Businessavond

Donderdagavond van 19 tot 23 uur bestaat er gelegenheid tot netwerken. Businessclubs uit de omgeving van Den Bosch nodigen circa 750 gasten uit die worden onthaald met hapjes, drankjes en entertainment. Hoogtepunt van de avond zal de CX Breakdance zijn, een tot dj-mobiel omgebouwde klassieke Citroën. 

Wanneer:
30 oktober tot en met 2 november 2014
Openingstijden:
van 10.00 uur tot 17.30 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 7,50 per persoon per dag
Meer informatie:
www.autosalonnoordbrabant.nl/

Nu op voorraad