Mijn Autokopen.nl

Trackday (Advanced Driving School)

Vrij rijden op het TT Circuit

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Alfa Romeo 4C

Het kan gewoon een dagje uit zijn. Of het begin van een racecarrière. Tijdens een Trackday van de Advanced Driving School kun je in je eigen auto op het circuit rijden.

De Advanced Driving School organiseert met enige regelmaat vrij rijden activiteiten op het TT Circuit in Assen. Je kunt dan met je eigen auto over het circuit rijden. Niet om een wedstrijdje met anderen te rijden maar om je (circuit)rijvaardigheden te verbeteren.

Als je meer wilt weten over het aansnijden van bochten, stuurtechnieken of remmen, dan kan een instructeur van de Driving School met je meerijden. Die leert je dan de fijne kneepjes van het vak. De eerstvolgende ADS-trackdays zijn op donderdag 21 april en woensdag 27 april 2016 (Koningsdag).

Voordat je je aan de poort meldt is het handig eerst onderstaande website te raadplegen. Daarop vind je informatie over de geluidseisen en andere voorwaarden. Ook lees je hoe je je kunt aanmelden. Voordat je de baan opgaat volg je een verplichte briefing. Want ook hier geldt: safety first. Veel rijplezier!

Wanneer:
21 april 2016
Openingstijden:
van 11.30 tot 16.30 uur
Plaats:
TT Circuit
De Haar 9
9405 TE Assen
Nederland
Prijs:
€ 250,00 exclusief evt. instructie
Meer informatie:
www.ttraceworld.nl/

Nu op voorraad