Mijn Autokopen.nl

Race Experience (Advanced Driving School)

Coureur voor een dag

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Driving Experience

Je bent een dag lang coureur op het TT Circuit. Dat is leuk maar ook leerzaam. Aan het eind van de Race Experience beheers je enkele kneepjes van het vak.

Op woensdag 27 maart 2016 (Koningsdag) organiseert de Advanced Driving School op het TT Circuit in Assen de Race Experience. Dat is een leuke dag waarop je een heuse coureur bent. Je krijgt enige theorie mee maar bent verder de hele middag bezig op het circuit.

De eerste racevaardigheden leer je in het onderdeel PTC Cup. Een instructeur rijdt met je mee in een voorwielaangedreven raceauto. Net als je denkt dat het best hard gaat word je omver geblazen tijdens de Flying Laps. Hierin neemt een professionele coureur je in een sportauto mee op topsnelheid. De coureur laat je zien hoe je met snelheid de ideale lijn rijdt. 

Dan mag je zelf weer, dit keer in de achterwielaangedreven BMW 325i E36. Natuurlijk zit de instructeur weer naast je. Die vertelt hoe je het vermogen van 200 pk het best kunt inzetten. 

Een leuk onderdeel is de sliptraining. Op een glad wegdek leer je een mooie 180 graden slip te maken. Tot slot mag je in de slalomwedstrijd je stuurmanskunsten tonen. Gaat dat lukken zonder brokken? 

Deelname

De Race Experience kan ook door kleine groepen worden bijgewoond. Individuele deelnemers kunnen maximaal een persoon meenemen die het programma van dichtbij kan meemaken, overige toeschouwers kunnen vanaf de tribune toekijken.

Wanneer:
27 april 2016
Openingstijden:
van 10.30 tot 17.30 uur
Plaats:
TT Circuit
De Haar 9
9405 TE Assen
Nederland
Prijs:
€ 259,00 per persoon (toeschouwer € 20,00)
Meer informatie:
www.ttraceworld.nl/

Nu op voorraad