Mijn Autokopen.nl

Rijvaardigheidstraining (GP Drive)

In elke omstandigheid je auto de baas

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ford Focus ST

Weet jij waar de grens van je auto ligt? En kun je brokken voorkomen in onverwachte situaties? Na de GP Drive Rijvaardigheidstraining kun je hierop volmondig met 'ja' antwoorden.

Een van de basiscursussen die GP Elite aanbiedt onder de noemer 'GP Drive' is de Rijvaardigheidstraining op niveau 1. Die vergroot de beheersing over je auto onder alle omstandigheden. Ook leer je de wagen in onverwachte situaties beter de baas te blijven.

Je leert bijvoorbeeld te herkennen waar de grens van je auto ligt, hoe hard je moet remmen op glad wegdek, hoe je over- of onderstuur corrigeert, of hoe je een plots opdoemend obstakel ontwijkt. Met de kennis en ervaring die je opdoet kun je beheerst sportief rijden en ongelukken voorkomen.

De Rijvaardigheidstraining is opgebouwd uit verschillende oefeningen. Die herhaal je steeds weer, zodat de technieken een tweede natuur worden. Je oefent in groepjes van maximaal zes personen. Hierdoor kom je vaak aan bod en kan de instructeur je voldoende aandacht schenken. Er wordt ook de nodige tijd voor privébegeleiding uitgetrokken.

Realistische verkeerssituaties

GP Elite verzorgt deze cursus op donderdag 6 september bij het Circuit Park Zandvoort. Het is mogelijk om de auto te delen met een tweede bestuurder. Die betaalt dan slechts 49 euro. Daarnaast biedt GP Elite diverse Porsches en BMW's te huur aan, mocht je de training niet in je eigen auto willen doen.

Wanneer:
6 september 2018
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 399,00 exclusief verzekering en huur. Tweede bestuurder € 49,00. Toeschouwers € 39,00 per persoon
Meer informatie:
www.gp-elite.nl/

Nu op voorraad