Mijn Autokopen.nl

Land Rover Experience - Level 2

Een goede voorbereiding op een expeditie

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Range Rover off-road

Heb je het off-road rijden behoorlijk onder de knie en wil je dit wel eens toepassen op reis, dan is de Land Rover Experience Level 2-cursus een goede voorbereiding. 

Deelnemers aan de Level 2-training van de Land Rover Experience worden geacht zelfstandig hellingen en afdalingen foutloos te kunnen nemen. Er wordt tijdens deze vervolgtraining geoefend op een zwaar parcours. De kennis die je opdoet moet je in staat stellen om te reizen of op expeditie te gaan met je Land Rover.

Daarom wordt ook in deze training weer ingegaan op de techniek van de auto. Hoe kun je deze het best benutten in moeilijk terrein? Er staan weer een aantal Land Rovers klaar en natuurlijk wordt de lesstof toegespitst op het model dat jij rijdt. De professionele instructeurs stomen je klaar voor een avontuurlijke trip over onverhard terrein, dus er zijn praktijkoefeningen. 

Voor Level 2 moet je in Duitsland zijn, iets ten oosten van Düsseldorf. In Wülfrath ligt het geschikte Land Rover Experience Centre dat op 5 september 2014 beschikbaar is voor de cursisten. 

Wanneer:
5 september 2014
Plaats:
Land Rover Experience Centre
Am Sportplatz 26a
42489 Wülfrath
Duitsland
Prijs:
€ 420,00 exclusief btw
Meer informatie:
www.landrover.com/nl/nl/lr/experience-land-rover/experience/

Nu op voorraad