Mijn Autokopen.nl

Mercator Greenlane Experience

4x4 rit voor natuurliefhebbers

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Off-road rijden

Greenlaning is met respect voor de natuur off-road rijden in een SUV of terreinwagen. Een leuke manier om dit te doen is een toertocht rijden.

Mercator Experience organiseert iedere maand een toertocht voor vierwielaangedreven auto's. Het is geen puzzeltocht of snelheidsrit, noch een terrein challenge. De Greenlane Experience is geschikt voor natuurliefhebbers die respectvol met de omgeving omgaan. Het milieu speelt daarbij net zo'n grote rol als het off-road rijden.

De eerstvolgende Greenlance Experience is op zaterdag 28 november 2015. Het idee is de rit van Pesse te rijden, mits deze voldoende onverharde weg biedt. Anders wordt de route door Salland (van vorig jaar) aangeboden. In elk geval voert de tocht door de omgeving van Meppel.

De ritten zijn speciaal ontworpen voor terreinwagens en SUV's en voeren door bossen en over weilanden. Er is gelegenheid om wild te spotten en foto's te maken. Realiseer je dat, omdat tenminste 65 procent over onverharde weg voert, de ondergrond drassig, glad of bevroren kan zijn. Je rijdt in je eigen auto. Van de inschrijfkosten gaat de helft naar een goed doel. Zie onderstaande website voor de aanmelding. 

Wanneer:
28 november 2015
Plaats:
omgeving Meppel
Nederland
Prijs:
€ 50,00 per voertuig
Meer informatie:
www.mercator-experience.com/

Nu op voorraad