Mijn Autokopen.nl

4WD Festival 2014

Alles voor terreinrijden, 4x4-sport en vakanties

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

4WD Festival 2013

Alles wat je kunt bedenken rondom het thema vierwielaandrijving is te vinden op het 4WD Festival. Behalve een beurs zijn er spektaculaire demonstraties en zelfrij-mogelijkheden.

Ieder jaar weer kunnen liefhebbers van terreinrijden en SUV's zich vermaken op het 4WD Festival. Automerken presenteren zich, Dakar- en andere sportteams geven demonstraties, je kunt avontuurlijke reizen boeken of spullen kopen om je auto er klaar voor te maken. Eigenlijk kun je het zo gek niet noemen of het is te vinden op het festival. 

Bij het Rally Bivak zijn diverse teams met hun auto's en trucks toegankelijk voor het publiek. Zo is er de bekende Dakar Buggy van Tim Coronel en z'n team. Tim opent het 4WD Festival en tracteert de bezoekers op een demonstratie van z'n racekunsten. Andere demo's deze dag richten zich op trials en challenges. 

Er staan stands van zeer uiteenlopende organisaties. Daaronder zijn 4x4-onderhoudsbedrijven, verkopers van onderdelen en accessoires, reisorganisaties, het onafhankelijke internetforum Modderpoel.nl, clubs voor 4WD-liefhebbers of specifieke 4x4-modellen en de organisatie van het NK Offroad Racing. 

Bezoekers kunnen voor 22,50 euro (inclusief twee entreetickets) vrij rijden in hun eigen auto. Het motorcrosscircuit in Oss biedt een divers terrein om veel plezier te beleven. Tussen de horecapleinen, het 'kids world' en podium ligt ook nog een catwalk, waarop nieuwe en bijzondere vierwielaangedreven voertuigen worden voorgesteld. 

Wanneer:
6 en 7 september 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
motorcrosscircuit De Witte Ruysheuvel
Aengelbertlaan 60
5342 LA Oss
Nederland
Prijs:
(kinderen tot en met 12 jaar gratis)
Meer informatie:
www.4wdfestival.nl/

Nu op voorraad