Mijn Autokopen.nl

Chrysler Classic Day

Voordelig toegang met je klassieke Chrysler

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Chrysler klassiekers

Sinds kort is Chrysler gefuseerd met het Fiat-concern. Het heeft echter een rijke geschiedenis bij General Motors achter de rug. Juist die historie zal te zien zijn op de Chrysler Classic Day. 

Al ruim vóór de Tweede Wereldoorlog bracht het Amerikaanse merk Chrysler geavanceerde auto's uit, zoals de Six en de Airflow. De Forward Look-stijl uit de jaren '50 - met staartvinnen, lage daklijnen en gebogen glas - bracht echter de bekendste Chryslers voort. Neem de Imperial, die door filmsterren als Marylin Monroe werd gereden. In de jaren '70 stond het merk aan de wieg van de 'minivan', die hier bekend werd als MPV.

Het zijn dit soort Chryslers die tijdens de Chrysler Classic Day centraal zullen staan, naast exclusieve modellen die het merk voort heeft gebracht. De dag vindt 21 september 2014 plaats op het Classic Park in Boxtel. Het Classic Park-museum en andere faciliteiten zijn dan ook open voor de deelnemers aan de meeting. In het museum zijn 120 oldtimers te bewonderen - en zelfs aan te schaffen. 

Er zijn ongeveer vijfhonderd showplaatsen beschikbaar voor clubleden en bezitters van klassieke en exclusieve Chryslers. De deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan een fotoshoot en het concours d'élégance. Op de Swapmeet kunnen ze onderdelen en andere auto-artikelen verhandelen. Bedrijvenstands vullen de verkoop aan. 

De eerste 150 Chrysler-eigenaren kunnen in de voorverkoop gratis toegang verwerven; overige bezitters ontvangen korting op het entreekaartje. 'Geschorste' oldtimers vallen onder de evenementenregeling van de Belastingdienst en zijn dus van harte welkom. 

Wanneer:
21 september 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (korting voor diverse groepen, zie website)
Meer informatie:
chrysler.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad

Meer Chrysler 4 tweedehands auto's