Mijn Autokopen.nl

Esperienza Alfa Romeo

Sportieve oldtimers met Italiaanse flair

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Alfa Romeo 6C 2300 uit 1938

Op 28 september staat het Classic Park in het teken van Alfa Romeo. Honderden bezitters en fans van het sportieve Italiaanse merk worden verwacht om er een feestje van te maken.

Bijna iedere zondag is er op het Classic Park in Boxtel een festival. Op 28 september staat het merk Alfa Romeo in de schijnwerpers. Voor de meeting Esperienza Alfa Romeo zijn vijfhonderd showplaatsen beschikbaar.

Dus als jij over een klassieke of exclusieve Alfa beschikt kom dan ook. Je ontvangt sowieso korting op de entree; de eerste 150 voorinschrijvers mogen zelfs gratis naar binnen. Zelfs eigenaren van 'geschorste' oldtimers hebben van de Belastingdienst toestemming om dit evenement te bezoeken.

Je hebt met een ticket toegang tot het festival maar ook tot het Classic Park-museum. Daar worden 120 klassiekers tentoongesteld. Ook het restaurant Miglia Lounge, de auto-lifestyle winkel en werkplaats zijn geopend op 28 september. 

Esperienza Alfa Romeo biedt verder een 'Concorso d'Eleganza' waarbij de fraaiste Alfa Romeo wordt onderscheiden, een fotoshoot voor Alfa-rijders en hun pronkjuweel, een bedrijvenmarkt en een Swapmeet voor particulieren die onderdelen verkopen willen. Alfisti, maak er een feestje van!

Wanneer:
28 september 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (korting diverse deelnemers; zie website)
Meer informatie:
alfaromeo.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad