Mijn Autokopen.nl

Markt- en Oldtimerdag De Bilt

'Op reis' als thema

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Renault 4

Het thema van de Open Monumentendag is dit jaar 'op reis'. Het wordt passend uitgewerkt in de activiteiten op de gelijktijdige Markt- en Oldtimerdag in De Bilt.

Het plaatsje De Bilt staat op zaterdag 13 september 2014 bol van de activiteiten. De jaarlijkse Markt- en Oldtimerdag biedt onder meer een braderie, een tweedehands markt en diverse activiteiten voor klassieke auto's. Het thema is dit jaar overgenomen van de Open Monumentendag, dat op dezelfde dag valt, namelijk 'op reis'. 

Dit is bijvoorbeeld verbeeld in de 'Camping Het Oude Dorp'. Op een grasstrook tussen de Utrechtseweg en de Dorpsstraat staan circa 25 oldtimer campers ter bezichtiging. Dat is vlak bij de locatie voor de deelnemende oldtimers aan de Dorpsstraat. Die zijn daar 's middags voor het publiek te zien. 

's Ochtends rijden ze de Herbieroute. Wie deze toerrit mee wil maken maar zelf niet over een klassieke auto beschikt kan voor 10 euro een kaartje kopen voor bus 27, de klassieker die deze dag weer eens 'op reis' mag. De tocht voert 70 km langs mooie plekjes in Midden-Nederland.

Bij terugkeer kiest een jury drie bijzondere oldtimers uit wiens eigenaren beloond worden met een leuke prijs. Voor inschrijving van de Oldtimerdag, zie onderstaande website. De dag valt onder de Evenementenregeling van de Belastingdienst, ook 'geschorste' oldtimers mogen dus deelnemen.

Wanneer:
13 september 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.30 uur
Plaats:
Dorpsstraat
De Bilt (U.)
Nederland
Prijs:
€ 10,00 per auto inclusief bestuurder; passagiers € 7,50
Meer informatie:
marktdagdebilt.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers