Mijn Autokopen.nl

Renaultoloog Festival 2014

Alles van het Franse merk bij elkaar

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Renault Alpine 110 Berlinetta

Alles, maar dan ook álles wat met Renault te maken heeft vind je op het Renaultoloog Festival. En heb je zelf een mooi Renault-voertuig of -verzameling, laat deze dan zien aan andere liefhebbers van het merk.

Een 'overtreffende herhaling' van 2012 moet het worden, het Renaultoloog Festival 2014. De organisatie nodigt dan ook iedereen die een Renault heeft uit om deel te nemen. Het maakt niet uit of je in het bezit bent van een auto, truck, tractor, bestelwagen, camper of sportwagen. Evenmin is het van belang of het een oldtimer, youngtimer of hedendaagse Renault is. 

Iedere Renault-rijder kan op de festivaldagen, 13 en 14 september 2014, de Renault showen, temidden van dezelfde typen voertuigen. Ook de bezoekers doen hieraan mee, mits zij natuurlijk Renault rijden. Verder zijn er auto's van Renault-clubs aanwezig. Middels een défilé wordt iedere Renault voorgesteld. Renault-campers krijgen een apart deel van het terrein toegewezen, waar ze het hele weekend kunnen blijven staan. 

Het overdekte festivalterrein, in de manege, wordt gevuld met verzamelingen: miniaturen, zelfbouw, Lego-modellen, automobilia en andere zaken - natuurlijk allemaal van het merk Renault. Er worden ook miniatuurauto's, bouwsetjes, Renault-accessoires en -diensten, -onderdelen, boeken en dergelijke te koop aangeboden. Zelf kun je ook een kraampje huren om spullen van het Franse merk aan de Renaultologen te brengen.

4Plezier, een organisatie voor Renault-ritten, organiseert een toertocht voor het festival. Zowel deelnemers als bezoekers kunnen hieraan meedoen. Dat kan in je eigen auto of in een Renault 4 van 4Plezier. Voor de overnachters is er zaterdagavond feest. Wat hebben wij aan dit alles nog toe te voegen?

Wanneer:
13 en 14 september 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 17 uur voor het publiek; deelnemers van vrijdag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur
Plaats:
evenemententerrein Kronenberg
Schorfvenweg 1
5976 PJ Kronenberg
Nederland
Prijs:
€ 3,00 (bezoekers vanaf 12 jaar) of € 10,00 (dagkaart) voor deelnemer exclusief camping. Korting voor kinderen.
Meer informatie:
www.renaultoloog.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers