Mijn Autokopen.nl

Mobility Centre Volvo Jubileum Rally

Ter ere van 40 jaar Volvo in Rotterdam

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volvo Jubileum Rally

Omdat Volvo 40 jaar in Rotterdam is gevestigd organiseert de Rotterdamse dealer Mobility Centre de Volvo Jublileum Rally. Deze vindt plaats op zaterdag 13 september. 

Doe mee met de Volvo Jubileum Rally in Rotterdam. Mobility Centre, de Volvo-dealer voor Rotterdam en omstreken, organiseert deze puzzelrit. Het draait het niet om snelheid, maar om kennis, oriëntatievermogen en het goed opvolgen van de instructies. De equipes nemen deel in klassieke of nieuwe Volvo's en rijden een schitterende route. Tijdens diverse tussenstops worden de deelnemers verwend met lunch, hapjes en drankjes.

Er is plaats voor maximaal zestig equipes. Inschrijven kan via dit formulier, maar vol is vol! De auto's starten vanaf 10.00 uur bij Mobility Centre in Barendrecht. Rond 16.00 uur keren de eerste deelnemers terug, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt - onder het genot van een hapje en drankje. 

Er zijn diverse mooie prijzen te winnen. Naast de gebruikelijke bekers zijn er onder andere jubileumarrangementen te winnen voor Diergaarde Blijdorp, Rhoon Golfcenter en RIB-varen op de Maas. De hoofdprijs is een Volvo Driving Experience-training met een Volvo S60 of V60 Polestar. 

Inschrijven kost 40 euro (per equipe). Dit bedrag komt geheel ten goede aan een goed doel in Rotterdam: de adoptie van Zweedse bosrendieren in Diergaarde Blijdorp.

Wanneer:
13 september 2014
Plaats:
Rotterdam e.o.
Prijs:
€ 40,00 (prijs deelname, komt geheel ten goede aan goed doel)
Meer informatie:
www.mobilitycentre.nl/
Tags: volvo toertocht