Mijn Autokopen.nl

RS Fest

Thema: 40 jaar Porsche 911 Turbo

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De opvolger van het Porsche Fest heet RS Fest. Het festival besteedt extra aandacht aan de Porsche 911 Turbo, die 40 jaar geleden voor het eerst rondreed. 

Liefhebbers van het Duitse autosportmerk Porsche reizen zaterdag 6 en/of zondag 7 september 2014 af naar het Autotron in Rosmalen. Het automuseum staat dat weekend volledig in het teken van Porsche, en de Porsche 911 Turbo in het bijzonder. Het 40-jarig jubileum van de Turbo-uitvoering komt terug in een tentoonstelling van dit model door de jaren heen.  

Eigenaren van een Porsche mogen deze gratis parkeren op het evenemententerrein. Met circa vijfhonderd plaatsen wordt dit terrein een van de showpaddocks. Elders staan de mooiste en duurste Porsches opgesteld, de auto's van Porsche-clubs en de Porsches uit het rijkspolitie-verleden. Het merk toont de nieuwste modellen uit Stuttgart.

Occasionshow

In tegenstelling tot Porsche Fest brengt het nieuwe evenement ook een occasionshow. Gebruikte Porsches kun je hier kopen of te koop aanbieden. De show wordt aangevuld met een kofferbakverkoop. Ook zijn er specialisten en handelaren met waren als accessoires, onderhoudsproducten, miniatuurauto's en literatuur. 

Porsche 911 Turbo S Coupé

Wat je niet wilt missen is kunstenaar Norbertus, die een Porsche te lijf gaat met spuitbussen en verfkwasten. Er zijn verder filmtentoonstellingen en presentaties. Rond 14.30 uur vindt een 'meet & greet' plaats; op zaterdag met oud-Porsche-coureur Gijs van Lennep, op zondag is het de beurt aan racecommentator Allard Kalff, Formule 1-coureur Jan Lammers en Carrera Panamericana-winnaar Albert Westerman. Kinder-entertainment is er onder meer in de vorm van een verkeerstuin. 

Wanneer:
6 en 7 september 2014
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 15,00 (kinderen tot en met 2 jaar gratis, van 3 tot en met 12 jaar € 9,50)
Meer informatie:
www.rsfest.nl/

Nu op voorraad

Meer Porsche 68 tweedehands auto's
Tags: porsche festival