Mijn Autokopen.nl

Volvo Klassieker Beurs 2014

Beurs en meeting in het Autotron

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Verkoop, voorlichting en onderdelen staan centraal op de jaarlijkse Volvo Klassieker Beurs. Maar het evenement is evengoed een meeting voor liefhebbers van de Zweedse auto's. 

Het is tijd voor alweer de 23e editie van de Volvo Klassieker Beurs. Hier worden Volvo-personenauto's verkocht die niet langer worden geproduceerd. Juweeltjes uit de vooroorlogse periode zoals de bekende 'Kattenrug' (PV44), youngtimers zoals de 244 of 780 en alles dat tussendoor op de markt kwam. 

Aanwezige handelaren, autobedrijven, restaurateurs en specialisten bieden ook spullen te koop aan die nodig zijn om de 'oudjes' te onderhouden, zoals smeermiddelen, gereedschappen en onderdelen. Anderen vullen hun stands met miniatuur-Volvo's of technische informatie. De standhouders geven voorlichting die soms met ware demonstraties gepaard gaan. Vertoont je Volvo kuren laat dan Doctor Volvo een diagnose stellen. 

Volvo 470 GLE

Natuurlijk zijn de vele Volvo-clubs die Nederland rijk is aanwezig om zichzelf te presenteren. Het buitenterrein is bestemd voor hun auto's en die van bezoekers. Door de Volvo's per type te parkeren ontstaat een fraaie showpaddock. Omdat de beurs voldoet aan de Evenementenregeling van de Belastingdienst kan ook jouw klassieke Volvo erbij staan.

Volvo Klassieker Vereniging

Rondom de beurs organiseert de Volvo Klassieker Vereniging (VKV) voor haar leden een lang weekend. Op zaterdagavond 27 september zijn leden en genodigden welkom op het feest ter gelegenheid van het 44-jarig jubileum; daar schudt de vereniging haar oude naam 'V44' af. Zie onderstaande website voor meer informatie.

Wanneer:
27 en 28 september 2014
Openingstijden:
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur; zondag van 10.00 tot 16 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Meer informatie:
www.volvobeurs.nl/

Nu op voorraad

Tags: volvo oldtimers