Mijn Autokopen.nl

Jeep Renegade Experience Tour bij Auto Halan

Maak tijdens de preview al een proefrit

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

In november introduceren de Jeep-dealers de eigenwijze Renegade. Wil je deze compacte SUV al eerder bekijken, kom dan naar de Jeep Renegade Experience Tour. Die gaat van 25 tot en met 27 september van start bij Auto Halan in Amsterdam-Duivendrecht.

Renegade betekent 'rebel' en dat is een passende naam voor de nieuwe SUV van Jeep in het compacte segment. De stoere auto heeft een geheel eigen look. Ook in het interieur is ruim aandacht besteed aan het design. In tegenstelling tot een deel van z'n concurrenten biedt de Jeep Renegade veel hoofd- en beenruimte. 

Het nieuwe model is leverbaar met Active Drive 4x4, waarmee de SUV over volwaardige terreincapaciteiten beschikt. Er is verder keuze uit drie benzinemotoren (waaronder de zuinige MultiAir-uitvoeringen) en drie diesels. De prijzen beginnen bij 22.990 euro. 

Nederlandse première

Kun jij niet wachten tot de showroomintroductie van de Jeep Renegade in november? Kom dan naar de Jeep Renegade Experience Tour. Tussen 25 september en 5 november 2014 toert de Renegade langs Nederlandse dealers voor exclusieve previews. 

Jeep Renegade

De tour gaat van start bij Auto Halan in Amsterdam-Duivendrecht. Daar wordt de auto donderdag 25 september om 19 uur officieel onthuld onder het genot van een hapje en drankje. Overigens kun je die dag al vanaf 10 uur de Jeep Renegade bewonderen en - op afspraak - proefrijden. 

Verschillende Renegade-modellen staan klaar om van binnen en buiten te bekijken, te voelen en te ervaren. Auto Halan-medewerkers staan klaar om je er persoonlijk alles over de Renagade te vertellen en al je vragen te beantwoorden. En vergeet niet de speciale Renegade Mopar-uitvoering te bekijken! 

Wanneer:
25 tot en met 27 september 2014
Openingstijden:
donderdag/vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur; zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Auto Halan Amsterdam
De Flinesstraat 22
1114 AL Amsterdam-Duivendrecht
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.auto-halan.nl/

Nu op voorraad bij Mobility Group Haaker Amsterdam

Bekijk de gehele voorraad 29 nieuwe auto's 33 tweedehands auto's