Mijn Autokopen.nl

Miniatuur- en modelbouwspektakel Steenwijk

Lego, radiografisch bestuurbare modellen en meer

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Modelbouw Ford Mustang

Tweede paasdag is een dag om er met het hele gezin op uit te gaan. Een leuke bestemming is het Miniatuur- en modelbouwspektakel in Steenwijk. 

De beurs wordt georganiseerd door Heerdink Miniatuur Organisatie. De HMO-beurzen bieden, naast enkele hoogwaardige verzamelingen, modellen aan uit alle takken van de miniatuurauto- en modelbouwhobby. Zo kun je je als bezoeker uitgebreid oriënteren en zul je zeker iets van je gading vinden. 

De 3.500 m2 grote beursvloer biedt niet alleen spullen maar ook activiteiten. Vooral kinderen zullen zich volop vermaken. Ze kunnen radiografische helicopters en vliegtuigjes leren besturen. Ook de zelfgebouwde, radiografisch bestuurbare boten in het grote waterbassin zullen weer populair zijn. Verder kunnen de kids zich vermaken op de Lego-speelplaats. 

Voor de wat oudere kinderen en volwassenen zijn er diverse vluchtsimulatoren. Daarnaast zullen er demonstraties zijn met boten, treinen, heli's, trucks en andere modelvoertuigen. Het belooft dus en gezellige dag voor het hele gezin te worden. Veel plezier!

Wanneer:
17 april 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
congrescentrum De Meenthe
Stationsplein 1
8331 GM Steenwijk
Nederland
Prijs:
€ 5,00 (kinderen tot 4 jaar gratis)
Meer informatie:
www.miniatuurorganisatie.nl/

Nu op voorraad