Mijn Autokopen.nl

4WD gevorderdencursus Joinville

Goede voorbereiding op een zelfstandige expeditie

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

4WD Travel gevorderdencursus Joinville

Ben je een ervaren terreinrijder en wil je worden klaargestoomd voor een 4x4-reis op hoog niveau? In Noord-Frankrijk liggen vier terreinen met de nodige uitdagingen op je te wachten.

4WD Travel organiseert 4x4-cursussen op drie niveaus. Ervaren terreinrijders kunnen zich nu inschrijven voor de training op het zwaarste niveau, waarin ze klaargestoomd worden om zelfstandig een moeilijke reis (met het zogenaamde 'zwarte' label) af te kunnen leggen of een expeditie te ondernemen. Die cursus vindt plaats in het weekend van 24 tot en met 26 april 2015. 

De cursisten worden verwacht in Joinville, gelegen in het heuvelachtige en beboste gebied ten zuidwesten van Nancy. Voor overnachting en catering wordt gezorgd. Zo kan de aandacht optimaal uitgaan naar de lesstof. Die gaat in op zelfredzaamheid, veiligheid en berging. Zo komt het veilig gebruik van een lier aan de orde. Doordat gebruikgemaakt kan worden van vier verschillende terrein, met steile hellingen, afdalingen, het riviertje de Marne en andere natuurlijke obstakels, zijn de oefensituaties legio.

4WD Travel zorgt voor instructeurs en een lokale gids. Om mee te doen - aanmelden via ondergenoemde website - is het nodig te beschikken over een geprepareerde, vierwielaangedreven auto.

Wanneer:
24 tot en met 26 april 2015
Plaats:
hotel Le Soleil d'Or
9 Impasse des Capucins
52300 Joinville
Frankrijk
Prijs:
€ 475,00 op basis van twee personen per auto (inclusief overnachtingen, catering en vergunningen)
Meer informatie:
www.4wdtravel.nl/

Nu op voorraad