Mijn Autokopen.nl

4WD-weekend Joinville

Terreinrijden en de Franse keuken

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Joinville 4WD-weekend

Het Franse platteland, de natuur, off-road rijden en de Franse 'cuisine' zijn de ingrediënten voor het gezellige 4WD-weekend in Joinville en omgeving. 

Joinville ligt in Noord-Frankrijk, in het stroomgebied van de rivier de Marne. De heuvels en bossen lenen zich uitstekend voor terreinrijden. Daarom organiseert 4WD Travel hier regelmatig kampeer- en hotelweekenden. Wie de luxe van een hotel zoekt kan in Joinville terecht tijdens het weekend van 18 tot en met 21 september 2015.

Deze reis is inclusief maaltijden en ook een Franse gids. Die brengt je naar de beste plekjes om off-road te rijden. Op vrijdag worden de terreinvaardigheden opgehaald, op zaterdag volgt het echte werk en ook 's nachts wordt gereden. Ook op de laatste dag staat een off-road rit op het programma, door de valleien van La Petite Suisse ('Klein-Zwitserland').

Het weekend kan afgelegd worden in een standaard vierwielaangedreven auto. De kennismaking met Noord-Frankrijk en La Haute-Marne ('de Hoge Marne') in het bijzonder zijn onderdeel van de reis. Zo ga je op zondag niet naar Nederland terug zonder nog een keer te genieten van de Franse keuken.

Wanneer:
18 tot en met 21 september 2015
Plaats:
hotel Le Soleil d'Or
9 Impasse des Capucins
52300 Joinville
Frankrijk
Prijs:
€ 475,00 op basis van twee personen per auto (inclusief hotelovernachtingen, catering en vergunningen)
Meer informatie:
www.4wdtravel.nl/

Nu op voorraad