Mijn Autokopen.nl

Spring Event 2015

Besmet met het supercar virus

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ferrari meeting

Honderd exotische auto's, vooral supercars, zullen te zien zijn op het Spring Event 2015. Daarmee zijn natuurlijk ook leuke activiteiten te beleven. Deze dag is dan ook bedoeld voor mensen die besmet zijn met het supercar-virus.

Het Spring Event wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd, wederom op het evenemententerrein van vliegveld Weeze. Het eerste Spring Event was uitproberen, het tweede was een succes maar de organisatie wil dit keer helemaal knallen. De dag waarop dit gaat gebeuren is zaterdag 25 april 2015. 

Aan de dag kunnen honderd equipes met exclusieve, snelle auto's deelnemen. Vooral supercars van Lamborghini, Bugatti, Ferrari en Koenigsegg zijn welkom. Ze zullen worden aangevuld met performancemodellen van Mercedes-Benz, Porsche, Nissan, Audi, enzovoort. Alleen al het bij elkaar zien van zoveel moois maakt het Spring Event de moeite waard. Het evenement is dan ook geopend voor toeschouwers. 

Nog leuker wordt het zodra de bolides in actie komen. De dag biedt de equipes de mogelijkheid vrij op het circuit te rijden, tegen elkaar te sprinten en mee te doen aan de Autobahn Run die het uiterste van de wagen vergt. Wie kan de beschikbare pk's het best benutten? Op de driftpaddock wordt een natte baan aangeboden. 

Begeleide rit naar Weeze

Gezamenlijk naar het Spring Event rijden is natuurlijk ook leuk. Dan leer je gelijk een aantal 'mede-patiënten' kennen. Tussen 7.30 en 8 uur wordt er verzameld bij Starbucks 'De Meern' langs de A12. Om 8.15 uur vertrekt de begeleide rit naar Weeze. 

Wanneer:
25 april 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Airport Weeze - Flughafen Niederrhein
Flughafen-Ring 60
47652 Weeze
Duitsland
Prijs:
€ 199,95 per auto met twee personen Bezoekers € 35,00
Meer informatie:
www.petrolhead-events.com/

Nu op voorraad

Tags: festival