Mijn Autokopen.nl

Park Porsche

Klassieke en exclusieve auto's bij Classic Park

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Porsche 918 Spyder

Park Porsche keert terug in het Classic Park. Exclusieve en klassieke Porsches zijn te zien en zelfs te koop.

Vorig jaar organiseerde het pas geopende Classic Park een reeks festivals. Ook in 2015 valt er weer genoeg te beleven. Op zondag 5 april wordt de aftrap gegeven met de tweede editie van Park Porsche. Net als vorig jaar staan klassieke en exclusieve Porsche-modellen op deze dag in de schijnwerpers. 

Enkele bijzondere Porsches zullen te vinden zijn in de oldtimercollectie van het Classic Park-museum. Een deel daarvan is gewoon te koop, hoe leuk is dat? Ook het terrein rondom de gebouwen zal zich met Porsches vullen. De vijfhonderd parkeerplaatsen worden namelijk gereserveerd als showpaddock. Porsche-clubs kunnen zich aanmelden om aanwezig te zijn.

Maar ook particulieren met een Porsche kunnen hun auto er (gratis) parkeren. De eerste honderd Porsche-rijders die zich (via onderstaande website) aanmelden krijgen zelfs gratis entree. Tijdens Park Porsche kunnen ze zich laten fotograferen met hun auto. Bij de 'drive-through' van het museum vindt een Concours d'Élégance plaats, waarbij de mooiste Porsches in de prijzen vallen. 

Heb jij geen 911, Cayenne of andere Porsche? Ook dan zul je je vermaken of de meeting. Het museum is geopend, je hebt toegang tot de showpaddocks, de lifestyle winkel en de werkplaats. Er zijn bedrijven aanwezig met stands. Daarnaast kunnen particulieren onderdelen en automobilia aanbieden. Wil je het Classic Park bezoeken met een geschorste oldtimer: voor Park Porsche geldt de evenementenregeling.

Wanneer:
5 april 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur. Het Classic Park is open tot 18.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 inclusief parkeer/showplaats. Korting voor Porsche-eigenaren, deelnemende clubleden en kinderen
Meer informatie:
porsche.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad

Meer Porsche 68 tweedehands auto's