Mijn Autokopen.nl

DNRT Racing Days III

Naast endurance racing ook korte wedstrijden

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Begin augustus worden enduranceraces van het Dutch National Racing Team verreden. De coureurs kunnen direct 6 uur aan de bak.

Het Dutch National Racing Team (DNRT) biedt niet alleen sprint- en sportkampioenschappen maar ook enduranceraces. De derde duurwedstrijd van seizoen 2015 vindt plaats van 7 tot en met 9 augustus op het asfalt van Circuit Park Zandvoort. 

De deelnemende auto's zijn onderverdeeld in drie klasses. In de SuperSport Klasse zie je de toerwagens en GT's die een rondje Zandvoort in minder dan 2 minuten en 2 seconden afleggen. Het zijn dikke Volvo's, BMW's, Porsches maar ook exclusieve wagens als Maserati's.

Formula Ford EcoBoost uit 2012

In de Porsche GT Cup strijden alle merkauto's behalve het 944-model. De Sakers Sportscar Challenge is speciaal voor de in Nieuw-Zeeland ontworpen maar in Nederland verder ontwikkelde Saker raceauto. Met een Subaru WRX turbomotor onder de kap heeft de Saker een bijna ideale balans.

Het tijdschema is inmiddels (deels) gepubliceerd op onderstaande website. Op vrijdag wordt getraind en vinden de eerste wedstrijden plaats. De zaterdag en de zondag zijn voor het echte werk gereserveerd. De endurancewedstrijd worden afgewisseld met korte races uit de DNRT-stal.

Wanneer:
7 tot en met 9 augustus 2015
Openingstijden:
van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.dnrt.nl/

Nu op voorraad