Mijn Autokopen.nl

Franse AutoDag 2015

Elke liefhebber van Franse auto's is welkom

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Renault Espace

De Franse AutoDag staat weer voor de deur. Dat is een gezellige meeting voor alle liefhebbers van Franse auto's, ongeacht welk merk of soort auto ze rijden.

Op zondag 9 augustus vindt in Culemborg de Franse AutoDag 2015 plaats. Op deze Benelux-meeting zijn alle liefhebbers van Franse auto's - mits ze hun wagen gewassen hebben - welkom. Het maakt dus niet uit of je een nieuwe auto hebt, een young- of oldtimer, een getunede of gerestaureerde wagen, zelfs niet of het een straatauto is of raceauto... zolang 'ie maar Frans is. 

En wat zijn ze mooi, al die Peugeots, Renaults, Citroëns en DS-modellen. Je zult ogen tekort komen. Behalve het gezellig samenzijn en auto's kijken kun je ook rondstruinen bij de diverse stands. Specialisten in autominiaturen, onderdelen, tuningparts en poetsmiddelen hebben genoeg in de aanbieding. Catering is op locatie aanwezig.

De entree is gratis. Toch stelt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor het goede doel op prijs. Die gaat naar de Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers. 

Wanneer:
9 augustus 2015
Openingstijden:
van 11.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Visscher Autobedrijven
Pascalweg 27-31
4104 BE Culemborg
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.franseautodag.nl/

Nu op voorraad