Mijn Autokopen.nl

VolkStyle Base Part III - Germany

Zaterdag een PreMeet voor VAG-modellen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Van de nostalgische Kever tot de hardcore Volkswagen Scirocco R, van de zuinige Passat GTE tot de luxe Phaeton limousine: het festival VolkStyle Base is een feest voor VW-liefhebbers. Ook andere merken van het Volkswagen-concern zijn welkom.

Part III - op zondag 16 augustus 2015 - van het festival VolkStyle Base vindt wederom plaats in Weeze. Het voormalige RAF-vliegveld dat nu dient als evenemententerrein, vlak over de Duitse grens bij Venray, gaat 's ochtend om 10 uur open voor bezoekers.

Degenen die in een Volkswagen komen, of in een ander merk van de Volkswagen Groep ('VAG'), mogen deze - als ze over een showautoticket beschikken - parkeren op het buitenterrein. Daar zijn de auto's door iedereen te bezichtigen. De bunkers en hangars op het terrein zijn reserveerd voor de mooiste auto's, die in een selectieprocedure vooraf worden uitgenodigd.

Ook de wagens van deelnemende (VAG-)clubs en communities zijn er te vinden. In de grote hangar vindt de Show & Shine Contest plaats, waarbij prijzen toegekend worden aan de Best of Show en de VolkStyle Base Top 25. Ook zijn er verkiezingen voor de fraaiste interieurs, beste motoren, 'Best of Aircooled' en meer. Het festival wordt afgerond met de verkoop van accessoires en andere autoproducten door specialisten op het gebied van performance, tuning en styling.

Volkswagen Scirocco R

PreMeet

Voor wie van ver komt of het gewoon leuk vindt om meer tijd door te brengen met andere VAG-enthousiasten biedt de organisatie een voordelig hotelarrangement aan bij Hotel Asteria in Venray. Dit is tevens de locatie waar zaterdag de VolkStyle Base PreMeet plaatsvindt. Je hoeft geen gebruik te maken van een hotelovernachting om op deze meeting aanwezig te zijn. 

Alle informatie over het evenement, het hotelarrangement en de PreMeet vind je op onderstaande website. Daar kun je ook entree- en andere tickets boeken. Overigens zal dit 'Duitse' VolkStyle Base-event eind september opgevolgd worden door het nieuwe concept Volkstyle Base Frankrijk. Wordt vervolgd dus.

Wanneer:
16 augustus 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
evenemententerrein Airport Weeze
Baaler Strasse
47652 Weeze
Duitsland
Prijs:
€ 12,00 (exclusief showcar- of parkeerticket). Kinderen van 6 tot en met 14 jaar € 5,00; tot en met 5 jaar gratis. Leden deelnemende clubs ontvangen korting.
Meer informatie:
www.volkstylebase.com/

Nu op voorraad

Tags: audi porsche seat skoda volkswagen festival