Mijn Autokopen.nl

SCN 23e Limburg Tour

Laten zien dat Saab nooit echt verdwijnt

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Saab-modellen

Aan de Limburg Tour van de Saab Club Nederland kunnen ook niet-leden deelnemen. Genieten van het mooie landschap en elkaars gezelschap. 

Het is alweer de 23e keer dat de Saab Club Nederland (SCN) de Limburg Tour organiseert. Dat vraagt om nieuwe ideeën, plus een andere start- en finishlocatie dan voorheen. De organisatie is met twee nieuwe leden aan de slag gegaan en de routebeschrijving staat al bijna op papier. 

Wat we alvast kunnen vertellen is dat de rit door het glooiende Limburg voert, plus de aangrenzende stukjes buitenland. Vergeet dus niet je paspoort mee te nemen. De tocht is ongeveer 100 km lang. Je zult genieten van de natuur, bezienswaardigheden en natuurlijk alle Saabs die meerijden. Zo kun je ook nog 'es laten zien dat Saab nooit echt verdwijnt.

Volgens de gastvrije Limburgse traditie wordt iedereen eerst opgewacht met koffie, thee en vlaai. Rond het middaguur vertrekken de deelnemers aan de tocht. Omdat er ook rustpauzes ingelast worden kom je om circa 17.00 uur aan op het eindpunt. En ook hier word je verwelkomd, dit keer met een aperitiefje. Daarna genieten de rijders gezamenlijk van 'een Bourgondische buffetmaaltijd'.

Het start- en eindpunt zijn nog niet bekendgemaakt, maar na aanmelding en betaling ontvang je - een week voor de toertocht - alle informatie. De toerrit is ook bestemd voor Saab-rijders die geen SCN-lid zijn, mits er voldoende plek is; er worden maximaal 75 auto's toegelaten. 

Wanneer:
30 augustus 2015
Openingstijden:
vanaf 11.00 uur
Plaats:
1091 RA Amsterdam
Nederland
Prijs:
€ 30,00 (SCN-leden € 25,00). Kinderen tot en met 6 jaar gratis, van 7 tot en met 11 jaar € 15,00 (SCN-leden € 12,50)
Meer informatie:
www.saabclub.nl/

Nu op voorraad

Tags: saab