Mijn Autokopen.nl

JeepAcademy Landgraaf

Nieuwe off-road vaardigheden opdoen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De steengroeve in Landgraaf is een uitstekende locatie om je off-road vaardigheden op te krikken. Bij de JeepAcademy van de Jeep Club Nederland oefen je twee dagen achter elkaar.

Op veler verzoek organiseert de Jeep Club Nederland weer een JeepAcademy. Dat is een training om meer uit je Jeep te halen tijdens het terreinrijden, en tegelijk je vaardigheden en durf verder te ontwikkelen. In kleine groepjes van ongeveer vijf Jeeps worden proeven geoefend onder leiding van marshalls. 

De training is open voor twee- en vierwielaangedreven auto's. Dat kunnen standaard Jeeps zijn of aangepaste wagens. De deelnemers worden verdeeld over verschillende groepen auto's zodat iedereen passende begeleiding krijgt. 

De groeve van firma De Groot & Zonen, gelegen in het Limburgse Landgraaf, vormt het oefenterrein. Het gebied is 2 tot 10 miljoen jaar geleden ontstaan door afzetting van de Rijn, toen de rivier westelijker stroomde dan nu. De huidige bodem bestaat uit zilverzand, grind, klei plus gesteenten uit de Oermaas. Heel geschikte ondergrond voor de Academy, ook als het regent, en bovendien met flinke hoogteverschillen.

Jeep Renegade

Kamperen

Deelnemers kunnen van vrijdag 28 augustus tot zondag 30 augustus op camping De Watertoren verblijven - tegen gereduceerd tarief (zie onderstaande website voor meer informatie). Desnoods met het hele gezin, want voor de kinderen biedt de camping het nodige vertier. De Jeeps kunnen bij de tenten staan. Een chalet huren is eveneens mogelijk. 

 

Wanneer:
29 en 30 augustus 2015
Openingstijden:
van vrijdag 15.00 uur tot zaterdag 16.00 uur
Plaats:
Camping de Watertoren
Kerkveldweg 1
6374 LE Landgraaf
Nederland
Prijs:
€ 60,00 per Jeep voor het weekend (leden € 35,00) of € 40,00 (leden € 20,00) per dag. Exclusief verblijfskosten.
Meer informatie:
www.jeepclub.nl/

Nu op voorraad